Ingrediƫnten
Method
- Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in kwarten
- Snijd de broccoli in kleine stukjes ( je kan ook gewoon de stronk gebruiken). Blancheer de broccoli ongeveer 3 minuten en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken
- Kook de rijstnoedels zoals aangegeven op de verpakking. Zet even weg tot verder gebruik
- Snipper de uien en hak de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in fijne reepjes. Fruit de uien, knoflook en rode peper in 2 eetlepels olie op matig vuur tot alles mooi glazig ziet
- Voeg de paddenstoelen toe en bak mee tot ze gaar zijn
- Roer de Teriyaki woksaus door de groenten en voeg tegelijk de broccoli en noedels toe. Warm het geheel goed door en breng eventueel op smaak met peper en zout.
- Verdeel als laatst de gehakte bieslook over het gerecht
Notities
Ingrediƫnten met* zijn fairtrade