Ingrediƫnten
Method
- Spoel het jackfruit af, laat goed uitlekken en snijd in gelijke stukken
- Snipper de ui, snijd de zoete aardappel in blokjes van ongeveer 1 cm en snijd de boerenkool grof
- Hak de koriander en hazelnoten
- Spoel de kikkererwten af en laat ook deze goed uitlekken
- Verwarm twee eetlepels olie in een wok of pan met dikke bodem en bak hierin de ui en de zoete aardappelblokjes
- Doe de currypasta erbij en bak even mee
- Voeg de kokosmelk toe, roer goed door tot de pasta is opgelost en doe de jackfruit erbij
- Laat het geheel al roerend zachtjes sudderen tot de zoete aardappel beetgaar is
- Doe de boerenkool en kikkererwten erbij en warm nog even door
- Bestrooi de curry voor serveren met de gehakte hazelnoten en de koriander
- Lekker met platbrood of noedels
Notities
Ingrediƫnten met * zijn fairtrade