Fair Fashion Days

 

    

Van dinsdag 29 maart tot en met zaterdag 2 april bent u van harte welkom bij onze voorjaars-Fair Fashion Days. Dit keer weer 5 dagen lang! Op deze dagen kunt u in Wereldwinkel Pijnacker tijdens de gebruikelijke openingstijden (van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur) weer uw keus maken voor duurzame kleding en accessoires gemaakt met respect voor mens en milieu. Wilt u liever buiten de openingstijden om komen, dan kan dat op afspraak op de avonden van 19.00 tot 21.00 uur. Maak daarvoor een afspraak via telefoon of mail (015-3699541 of 06-44994523 of info@wereldwinkelpijnacker.nl

Van onze collega‚Äôs van SARI FAIR FASHION uit Dalfsen hopen we veel mooie kleding uit de nieuwe collectie te krijgen. Nieuwe modellen, mooie, vrolijke, luchtige en lekker draagbare kleding voor voorjaar en zomer. Heeft u speciale wensen laat dat dan zo snel mogelijk weten, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen regelen. 

We vinden het erg leuk om u twee keer per jaar de gelegenheid te geven om op een verantwoorde wijze uw garderobe aan te vullen en uzelf weer eens te verwennen met iets nieuws.

U bent van harte welkom, we hopen op mooie dagen!

Share
Wereldwinkel Pijnacker