Ingrediënten
Method
- Meng het gehakt met een snufje peper en zout en de helft van de fijngesneden koriander en draai tot kleine balletjes
- Bak de gehaktballetjes met olijfolie in een hapjespan met deksel of tajine in ca. 8 minuten op matig vuur
- Voeg de blokjes tomaat en de kruidenpasta toe en meng voorzichtig
- Verwarm de oven voor op 180 gr.
- Verdeel na 5 minuten verwarmen op matig vuur de cherry tomaatjes erover en laat afgedekt nog ca. 5 minuten gaar worden
- Verwarm ondertussen het brood, bestrooi met de rest van de koriander en serveer het brood erbij
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade

Ingrediënten
Method
- Laat het Jackfruit uitlekken en dep droog
- Snipper de ui en knoflook en fruit in de olie
- Voeg de Rendang Kruidenpasta toe en 1 dl water
- Voeg de Sweet Chili saus en sambal toe, roer alles goed door en laat ca. 15 min. zachtjes smoren
- Verwarm de oven voor op 180 gr
- Prak het jackfruit of maak met een vork los en voeg toe
- Snijd de courgette en paprika in reepjes of blokjes, voeg toe en verwarm 5 min. mee
- Klop 4 eieren los met 1 dl melk en voeg peper en zout naar smaak toe
- Vet een ovenschaal in en bekleed met de plakjes deeg
- Verdeel het jackfruit-groenten mengsel + rijst hierover
- Schenk het ei-melk mengsel erover
- Bestrooi met de geraspte kaas en een beetje paprikapoeder
- Plaats midden in een voorverwarmde oven (180 gr) en bak 35-45 minuten
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade
Zowel koud als warm lekker!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |













