Jaarmarkt

Kom naar de jaarmarkt (21 mei)! Op zaterdag zijn wij daar met twee kramen!

Profiteer van onze actie: 4 repen chocolade voor €10 en vergelijk!
In de ene kraam hebben we de bekende Tony repen en in de andere kraam Johnny Doodle repen als experiment.

Johnny Doodle is opgericht in 2015, en begon met 4 heerlijke smaken fudge. In Januari 2016 lanceerden zij hun heerlijke chocolade. De cacao die hiervoor is gebruikt komt uit West-Afrika, en specifiek Ghana.
Johnny Doodle is UTZ Certified. UTZ valt onder de Rainforest Alliance, en is de grootste organisatie die zich inzet voor duurzame cacao. Duurzaam verwijst hier naar de impact die de cacao productie heeft op alle aspecten van het eco-systeem: planten, dieren en mensen. Dat betekent van alles van bijv. het verbeteren van de werkomstandigheden tot het tegengaan van ontbossing.

Daarnaast heeft Johnny Doodle als doel voor de toekomst een volledig transparante productieketen te bezitten, waarbij zij zelf hun cacaobonen importeren. Johnny Doodle is op dit moment al in het bezit van de juiste certificaten.

Share
Wereldwinkel Pijnacker