Fair Fashion Days

 

voorjaarscollectie 2024
voorjaarscollectie 2024
voorjaarscollectie 2024
voorjaarscollectie 2024
voorjaarscollectie 2024
voorjaarscollectie 2024

Van dinsdag 9 april tot en met zaterdag 13 bent u van harte welkom bij onze voorjaars-Fair Fashion Days. Dit keer weer vijf dagen lang ! Op deze dagen kunt u in Wereldwinkel Pijnacker tijdens de gebruikelijke openingstijden (dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur) weer uw keus maken voor duurzame kleding en accessoires gemaakt met respect voor mens en milieu.

Van onze collega van SARI FAIR FASHION uit Dalfsen krijgen we ook dit keer de kleding. Wij hebben alvast wat inspiratie opgedaan door hun website/webshop te bezoeken. Daar werden we blij van …. Weer een mooie nieuwe collectie, nieuwe modellen, mooie, vrolijke en lekker draagbare kleding voor voorjaar en zomer.

Bijzonder is dat er nu ook een bijzondere collectie sokken is van Let’s do Goods. Deze sokken hebben een verhaal….. de bijzondere en vaak kleurrijke dessins zijn ontworpen door dakloze kunstenaars ! Ze zijn gemaakt van 95% biologische katoen. Maar dat is nog niet alles ….. de verkoop van één paar kunstsokken levert ook een gratis paar sokken op voor een dakloze. De gratis sokken voor de daklozen worden gemaakt van in ons land ingezamelde spijkerbroeken. Daarvan worden weer vezels, nieuwe garens en tenslotte sokken gemaakt in Den Haag in de Sociale Sokkenfabriek. Een product dus wat duurzaam en sociaal is, daar willen we graag aandacht voor vragen

Heeft u speciale wensen laat dat dan zo snel mogelijk weten, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen regelen. We vinden het erg leuk om u twee keer per jaar de gelegenheid te geven om op een verantwoorde wijze uw garderobe aan te vullen en uzelf weer eens te verwennen met iets nieuws. U bent van harte welkom !

Share
Wereldwinkel Pijnacker