Uitverkoop! 50% korting

50% …. Goed voor de producent ??!!!

Uitverkoop in de Wereldwinkel ?? kan dat wel ?? Ja, dat kan, want bij de inkoop heeft de producent al een goede prijs gekregen voor de producten die hij of zij heeft gemaakt, er is dus geen afhankelijkheid van de verkoopprijs. Natuurlijk heeft ook een Wereldwinkel te maken met restanten en winkeldochters en dus willen we bij Wereldwinkel Pijnacker nu eens flink schoon schip maken om weer ruimte te krijgen voor veel nieuwe producten. Alle uitverkoopjes gaan weg met 50% korting !!! Kom dus gerust koopjes jagen, de producent heeft een goede prijs gekregen voor het product en is gebaat bij nieuwe inkoop. Zo kunnen sieradenmakers, pottenbakkers, houtbewerkers, spinners en wevers, mandenmakers, en nog vele anderen rekenen op nieuwe inkopen, zodat we u na de grote uitverkoop weer kunnen verrassen met nieuwe producten. Omdat onze producten uniek en tijdloos zijn maken we er geen gewoonte van om uitverkoop te houden, dus maak nu gebruik van de mogelijkheid om iets bijzonders te kopen voor een aantrekkelijke prijs. U bent van harte welkom bij Wereldwinkel Pijnacker, Ackershof 84, Pijnacker. De uitverkoop start op donderdag 18 januari.

* Verder willen we u alvast informeren over de paas-traktaties van Tony Chocolonely : ze zijn al weer binnen de leuke eierdoosjes met 12 grote paaseitjes in 8 verschillende smaken èn er is dit jaar ook een Tony-paasei-reep met de smaak melkchocola, citroen, meringue, mmmmmm, dat klinkt (en is) lekker! Tot ziens in de winkel!

Share
Wereldwinkel Pijnacker