Recycled glas

Recycled glas

De gerecylede wijnfles is heel grappig om hapjes op te serveren. Elke schaal is uniek van vorm en maat.

serving tray wijnfles

Wij hebben ook mooi gerecycled glaswerk uit Bolivia

recycled glas karaf glazen campesino

Dieren van glas

De handgemaakte glazen beelden worden gemaakt door ‘Ngwenya Glass’ uit Swaziland. Elk item is handgemaakt uit 100% recycled glas, voor het grootste deel afkomstig van frisdrankflessen, verzameld uit alle hoeken van Swaziland door mensen, die per kilo betaald worden voor schoon glas.

Nwgenya Glass lanceerde het ‘Ngwenya Glass Neushoorn en Olifant Fonds’ en doneert een percentage van zijn wereldwijde omzet aan dit fonds, waarbij de opbrengst rechtstreeks naar het redden en behouden van deze bedreigde dieren gaat. Daarnaast steunen ze regionale weeshuizen en hebben aandacht voor het milieu (gebruik van recycled papier als verpakkingsmateriaal; hergebruik van machineolie voor het stoken van de ovens; hergebruik van afvalwater)

Zie hier een filmpje over Ngwenya Glass 

recycled glas olifant   recycled glas pinguins   recycled glas nijlpaard
     Olifant            Pinquins                    Nijlpaarden

Share
Wereldwinkel Pijnacker