Recycled papier

Nabij Yokyakarta op het eiland Java worden prachtige gebruiksvoorwerpen van en met gerecycled papier gemaakt. De aardewerken vazen worden decoratief voorzien van ingenieuze patronen van gerolde of gedraaide repen oude kranten en tijdschriften. Het papier is bewerkt met een speciale coating zodat het stevig en vochtwerend is. Je kunt deze vazen dus niet alleen als deco-object gebruiken maar ook als bloemenvaas. De medewerkers van dit project van de Wojogroup hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de kwaliteit en het ontwerp van de producten te verbeteren. Naast vazen maken ze ook onderzetters, schalen en voorraadpotten

onderzetter recl. papier      potten met deksel gerecycled papier      schalen gerecycled papier vietnam      fotolijstje

recycled papier lectuurbak        vaas recyced papier 4
       Lectuurbak                    bloempot                    vaas  

            
  spiegel วพ 38 cm                              ‘Love”


                                Wanddecoratie, vazen

Share
Wereldwinkel Pijnacker