Cadeaubonnen Werelwinkels Nederland zijn gewoon inwisselbaar

De cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland, waar wij bij zijn aangesloten, blijven hun waarde behouden.
In Nederland zijn er twee soorten wereldwinkelcadeaubonnen. De cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland (donkerblauw) en de cadeaubonnen van de Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen (verschillende kleuren)

De stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen is nu in de problemen. Dit betekent dat de cadeaubonnen van deze Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen niet meer bij ons inwisselbaar zijn (sinds 5 jaar verkopen wij die ook al niet meer!)

Wij betreuren de problemen. De cadeaubonnen die wij uitgeven zijn nog gewoon bij de wereldwinkels inwisselbaar Onze cadeaubonnen zijn 100% gegarandeerd en hebben een landelijke dekking. (Ook wereldwinkels die geen deelnemer zijn van Wereldwinkels Nederland kunnen de cadeaubonnen aan hun klanten verkopen)

Daarnaast kunt u bij ons ook onze eigen cadeaubonnen kopen, waarop elk gewenst bedrag aangegeven kan worden.

Kadobon LaVĂ©Helaas niet overal meer inwisselbare bonnen van de Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen

 

Afbeelding van geldige cadeaubon100 % gegarandeerde bonnen van Wereldwinkels Nederland


Share
Wereldwinkel Pijnacker