De wereld van food, koken en tafelen

Gerechten uit alle windstreken. Doe inspiratie op met één van de vele kookboekjes uit ons assortiment. Sinds kort zijn er ook gratis receptenkaarten. Recepten met smakelijke producten uit Zuid-Afrika (o.a. olie, chutneys), kruiden en cocosmelk uit Sri Lanka, noedels uit Tibet, honing uit Latijns-Amerika, enz. Er is ook een mooi assortiment wijnen, o.a. uit Zuid-Afrika. Die kun je schenken in handgeblazen glazen van recycled glas uit Vietnam. De gerechten kun je serveren in het mooie serviesgoed uit Ecuador, Tunesië of Thailand.
En natuurlijk is koffie nog steeds in de Wereldwinkel te koop, een grote variatie, espressobonen,  gemalen en pads, met o.a. heerlijke originekoffie uit Guatemala, Ethiopie en Kilimanjaro. En zo zijn er nog veel meer heerlijke Max Havelaar en biologische producten, zoals chocola en broodbeleg.
Je koopt iets heerlijks van bijzondere mensen. Zij kunnen hun eigen huis bouwen, dankzij jouw keuze.

 

 

 

 

 

Serviezen en glaswerk

 

cha servies

 

Tajines, ovenschalen en vijzels

 

tajine 1

 

Tafel
accessoires

 

onderzetter recl. papier

 

Recycled glas

 

recycled glaswijnglas 19 cm vietnam evenaar

   

 

 

Share
Wereldwinkel Pijnacker